Esküvő Dj

Az Esküvői Dj egy specializált változata a lemezlovasoknak. Nem csak egy zenei stílus képviselőjeként építi fel zenei palettáját, mivel egy esküvőn az összes korosztály megtalálható,

Esküvő Dj Ceremóniamester Party

Esküvő Dj

ezért készül az időseknek és a fiataloknak is hallgatható és táncolható zenékkel. Lehetőséget ad a párnak, hogy egy zenei listát írjanak össze azokból a zenékből, melyekkel felnőttek, amik meghatározóak voltak a kapcsolatukban és amelyek a családjuk és barátaik nagy kedvencei közé tartoznak. Ezeket mind beleépíti az est zenei repertoárjába, így rátok szabott, egyedi esküvőt tesz lehetővé.

A szolgáltatás első lépcsőfoka a megrendelés érvényesítését követően egy személyes találkozó a DJ-vel, mely az esküvő időpontja előtt kb 1 hónappal esedékes. Ebben megismerkedhettek a DJ-vel és elmondhatjátok elképzeléseiteket, kérdéseiteket és kéréseiteket felé és egy nagyjából fix váz alakul ki a lakodalom teljes zenei menetéről és palettájáról.

20180922_212940

A lakodalom zenéinek szokványos menete:

-          a vacsora alatti kellemesen lágy dallamok

-          a vacsora után a választott nyitótánc, Kiválasztásához segítséget itt találsz!

-          ezután a tánc és a hangulat folyamatos fokozása az esküvő végéig a kért zenei stílusokban

-          Közben a tortabehozás időzített zenéje

-          A menyasszony / menyecske táncra külön mulatós zenét szoktak kérni, ez is megvalósítható

DJnk a tőletek kapott instrukciók alapján (melyek történhetnek személyes megbeszélésen vagy e-mailben) beszerzi és előkészíti a zenéket, felkészül az esküvőtökre.

kicsi Tomi 2

Az esküvő napján néhány órával előbb érkezik a lakodalom helyszínére, hogy minden technikai eszközt beállítson és kipróbáljon a használatuk előtt. A lakodalom alatt a megbeszélt forgatókönyvet követi, de könnyen alkalmazkodik a változtatásokhoz és a vendégek igényeihez.

Érdemes tehát minket választani, ha jó minőségben lejátszott, változatos zenei éjszakát szeretnétek átélni életetek legszebb napjának estélyén, melyet modern technikával fűszerezve teszünk élvezetesebbé.

DJ vs Zenekar

DJ

Zenekar

+

Végtelen Zenei Repertoár

-

Egy vagy két stílus néhány előadótól

+

Eredeti előadók hangja

-

Függ az énekes hangjától

-

Felvétel

+

Élő

+

Zenei és Fény Effektek

-

Nincsenek effektek

+

Folyamatos a zene

-

Az előadóknak szükségük van szünetre

Célja mindkettőnek: A hangulat megteremtése és, hogy a vendégek minél jobban érezzék magukat, minél többen és többet táncoljanak.