Szolgáltatásaink

Ceremónia mikrofonos, és zenei hangosítása

Vezeték nélküli mikrofonok és mobil hangfalak segítségével kihangosítjuk a házasságkötőt, a versmondót, az énekkart és titeket. Az előre megbeszéltek alapján lejátsszuk az általatok kért zenéket megfelelő időzítéssel és sorrenddel.

Szolgáltatásunkra kiemelten szükség van

  • kültéri házasságkötéskor
  • a házasságkötő teremtől eltérő beltéri helyszínen
  • a nem megfelelő felszereltség és egyediség miatt magában a házasságkötő teremben is.

polgari-szertartasok-5-3

Lakodalom hangosítása

Az esküvőre felkért egyéb szolgáltatók: Ceremóniamester / Vőfély, Zenekar és az esküvőn felszólalni kívánó vendégek kihangosítása.  Ehhez vezeték nélküli mikrofonokat, többsávos keverőt és nagy teljesítményű hangfalakat alkalmazunk.

 

Ceremónia effektelés

Buborék, szárazjég vagy fény effekttel színesíteni lehet a házasságkötést. Mindegyik kiemel és hangsúlyosabbá teszi a bevonulást, valamint vidámabbá a távozást.

  • Buborékeffekt: Egy speciális géppel, mely buborékokat képez buborékszórást tudunk létrehozni a sorok közé illetve kívül a bejárathoz. Remek alkalmat nyújtva ahhoz, hogy central-pa-wedding-bubbleskülönösen szép képek és videók készüljenek. Sok teremben és azok előtt az utánatok következő pár miatt nem engedik a rizs és szirom szórását ennek nagyszerű alternatívája, ha buborékkal helyettesítjük azt.
  • Szárazjég effekt: Olyan hatást kelt, mintha felhőn sétálva lépnél be és vonulnál végig a házasságkötő teremben. Az effektet füstgéppel visszük véghez, így semmilyen káros hatása nincsen, mégis pont ugyanolyan, mint a valódi. Szintén kiváló alternatíva szirmok helyettesítésre egy mennybéli élményhez.
  • Fényeffekt: Ezt úgy lehet a legjobban leírni, hogy olyan hatást kölcsönöz, mintha belépnél egy óriási arénába mégis mindenki csak téged lát és figyel. Ahogyan a fénycsóvák kereső mozgása a zenére pillanat pontosan, hirtelen rád irányul és végig követi a bevonulásodat miközben egy másik fény is felvillan, ami a kedvesedet világítja meg.

Másik egyre népszerűbb példa az extravagáns táncos bevonulások. Ezekhez a kellő hatás eléréséhez mindenképpen ajánljuk a színes villódzó fények kavalkádját.

 

Videó, Diavetítés és élő közvetítés kivetítőn akár egy másik teremben

A vacsora közbeni idő nagyszerű alkalom egy kis nosztalgiázásra az eddig begyűjtött emlékek videók és képek formájában történő kivetítésére.

Videó és Diavetítés segítségével ceremóniátok részévé válhat eddigi életetek romantikus perceinek bemutatása is a háttérben.

Ha túl sokan vagytok  és túl nagy a terem ahhoz, hogy a hátsó sorban is megfelelően lássanak és halljanak titeket, vagy nem fér be mindenki házasságkötő vagy a lakodalom fő termébe, akkor nektek az élő közvetítés szolgáltatásunkra van szükségetek. Melynek révén kivetítő segítségével élőben tudjuk közvetíteni a vett eseményeket.