Ceremóniamester

Még talán 7 éves koromban történt, mikor családommal ellátogattunk rokonaimhoz vidékre, ahol egy sátras esküvőn vettünk részt.

Ott már akkoriban a 90-es évek elején volt egy vőfély, aki öltönyben,kevés verssel és kellemetlen játékos feladatokat mellőzve vezette le az esküvőket. Mindenki jól érezte magát és nekem onnan jött ez a szerelem az esküvők világa, ahol mindenki sürög forog és egy igazán pozitív és vidám alkalom megünneplésén tevékenykednek a szolgáltatók.

PicsArt_01-31-07.45.57

Ahogy cseperedtem, mivel nagy családból származom,voltak nagy családi bulik (érettségi, szalagavatók) amiket otthon ünnepeltünk meg zenével,tortával, kis játékos programokkal, így lehetőségem volt kipróbálni magam családi környezetben, ezért egyre nőtt a tapasztalat, hogy mi is az amire táncolnak a különböző generációk, akár egy-két játék,amivel újra fel lehet kelteni az érdeklődést és megnevettetni azokat, akik már kezdik megunni a táncolást.

Az élet az újság írás és rádiózás világa felé sodort végül, ahol tapasztalatot szereztem igaz nem dolgoztam rádióban,de barátokat, akik amellett, hogy a médiában dolgoznak esküvőket is segítenek. Így egyszer csak egy esküvőn találtam magam,mint Dj és ott láttam először, hogy mit csinál egy ceremóniamester,ami nagyon megtetszett és elhatároztam, hogy elindítok egy vállalkozást, aminek segítségével Párokat segítünk olyan formában, ahogy ők akarják, nincsenek megkötések, nincsenek kellemetlen játékok, sem olyan zenék amiket nem szeret a Pár.

Simon Tamás Ceremóniamester

Ez volt az ötlet egy a Párra szabott esküvő, ahol minden úgy történik, ahogy ők szeretnék, persze figyelve a násznépre, a jó hangulatra és együtt működve a szolgáltatókkal, akikkel együtt egy felejthetetlen estét hozunk létre a Párnak és vendégeiknek.

Most már 5-év tapasztalatát tudom a pár rendelkezésére bocsátani,már a forgatókönyv megírásától kezdve egészen a lakodalom végéig és mindezt ugyanazzal az oda figyeléssel és lendülettel, mellyel 2013-ban elindultam a Ceremóniamesterség útján.

Remélem a ti esküvőtöket is segíthetem, és egy kellemes beszélgetésben megismerhetlek titeket, keressetek bizalommal.