2020/2021 Mindenből kihozni a legjobbat!

20201003_164023

Nem volt senkinek sem egyszerű ez az időszak, talán nem is kell részletezni.

Viszont örömmel számolunk be Nektek  arról, hogy az Eskuvopartydj.hu csapata, nem, hogy megszűnt, vagy abba hagyta volna az esküvők és rendezvények segítését, hanem tovább fejlődött.

Igaz nem volt olyan sok esküvőnk, mint az előző években, mégis tartotta bennünk a lelket az, ahogy a párok kitartottak mellettünk és így is 10 esküvő és rendezvény szervezésében, lebonyolításában vehettünk részt 2021-ben.

Az új helyzet, új változásokat hozott szokásainkban is:

– a személyes találkozás helyett video chaten beszéltünk meg mindent a párokkal és  a forgatókönyveket is hatékonyan és gyorsan tudtuk így egyeztetni, ami nagy segítség volt mindenkinek.

Szerződéseinket is módosítottuk, hogy ne érje a párokat kár a vis maior helyzet miatt.

Rugalmasan kezeltük az időpontokat, hogyha a pár is úgy gondolta és el tudta intézni a többi szolgáltatóval, helyszínnel, akkor a még szabad időpontjainkra átrakott esküvőket ugyanúgy segítettük, mint ha az eredeti időpontban lettek volna megrendezve (nem volt ennek plusz költsége!)

– Sikerült ezen idő alatt, nem csak a meglévő technikát javítani és szervizelni, hanem plusz fejlesztésekbe is beruháztunk a fénytechnikánk terén. Új robot lámpákat és LED-Bar lámpákat vásároltunk, hogy még jobban fokozzuk a buli élményét rendezvényeinken.

2021-től azt várjuk, hogy még jobb minőségben és profibb technikákkal támogathassuk a megrendezésre kerülő rendezvényeket. Reméljük, hasonló korlátozásokat nem kell többé átvészelnünk, de még egyszer fontos megemlíteni, hogy mindez nem ment volna azok a párok nélkül , akik bizalmat szavaztak nekünk, nem csak az elmúlt viszontagságos egy évben, hanem az eddigi  8 évben egyaránt.

Köszönjük Nekik, és reméljük  a jövő esküvőit is hasonlóan magas színvonalon segíthetjük majd!

Kellemes nyaralást és nagy partykat kíván mindenkinek az Eskuvopartydj.hu csapata.