Szolgáltatásaink

Esküvői DJ szolgáltatás:

A lakodalom teljes időtartamára vonatkozó zenei szolgáltatás dj-vel, keverőpulttal, hangfalakkal és fényefektekkel. DJ-ink Okleveles képesítéssel rendelkeznek és a legjobb minimum 320 kbps-os hangzásban keverik a zenéket az esküvőkön. Bármilyen stílus kérhető tőlük, így igazodni tud az esküvő témájához, a vendégek összetételéhez és nem ismer lehetetlen kérést.

Nagyszerűen alkalmazhatóak modern, változatos stílusú esküvőkön, melyeken mindegyik korosztály igényének szeretnének megfelelni Pl: A fiatal modern/elektronikus és rock kedvelőitől a kötelező slágereken át az idősebbek mulatós zenéiig.

 

Karaoke Szolgáltatás:

Sokan elhanyagolhatónak tartják, pedig a legkedveltebb szórakozása az italtó felbátorodott Portland-Leach-Botanical-Garden-Wedding-Photographs-074vendégeknek, ha kiénekelhetik a magas C-t és a kedvenc dalaikat. Ez az, amitől igazán felejthetetlen és az esküvők sorából kiemelkedő lakodalmat tudsz létrehozni.

Ehhez biztosítunk 1-4 db mikrofont, kivetítőt és hangosítást. A jókedvű, hangos családtagokról és barátokról nektek kell gondoskodnotok!

 

Lakodalom effektelése:

Mindegyik fokozza az élményt és a látványt, a zene kiegészítőjeként hat a vendégekre, így teljessé téve azt. A szolgáltatásban az összes egyszerre is igénybe vehető.

  • Fényeffekt: A tánc mámorát, az elmerülést a zenében hivatott előidézni. Skannereink egyedi sablonokkal rendelkeznek, melyeket csak az amerikai esküvők videóin lehet látni. Romantikus és ízléses díszei a tánctérnek és persze fokozzák a hangulatot.fog-machine-first-dance-1
  • Buborékeffekt: A buborékok gyönyörű esésűek és szépen csillannak meg a fényben. Ezeket az előnyöket kihasználva igazán pazar látványt keltenek tánc közben ringatózva. A gyermekek nem tudják abbahagyni a pukkasztgatásukat és a felnőttek is kifejezetten élvezik varázsukat.

Fénydekor:

Fényfestésnek is nevezik ezt a technikát, mellyel egy egész termet színezhetsz át kedved szerint. Igazán elegáns és modern hatás érhető el vele, ezért ilyen stílusú esküvőkhöz ajánljuk. Fényeink az összes fellelhető szín visszaadására képesek, így biztosan illeszkedik majd a dekorációhoz.

Egy kis trükk: Ha túl nagy a termetek a vendégek számához képest nagyszerűen le lehet csalni a méretéből fénydekor alkalmazásával.

After-Uplighting-MV

Zenei mix készítése rendelésre:

DJ-inktől zenei mix készítése is kérhető. Ha több zeneszámot is fel szeretnétek használni például a bevonuláshoz vagy a nyitótáncotokhoz ezeknek az összemixelésére van szükségetek. Zenei szerkesztésnek számít az is, ha meg szeretnétek vágni a zeneszámot így hosszabbá, rövidebbé vagy egyénivé téve azt.

A kész mixet interneten keresztül kézbesítjük nektek amint elkészült az általatok kért formátumban.