Áprilisban az érdi Nyitnikék kiállításon

Áprilisban már nem esküvő kiállításon vettünk részt, hanem egy helyi vállalkozásoknak rendezett kiállításon és vásáron, melyet az Érdi Sport arénában szervezett meg a Pest Megyei és Érd Megyei Jogú Város Kereskedelmi és Ipari Kamara.

Ezen a kiállításon is 4 négyzetméteres standon vártuk az érdeklődőket és bemutattuk az Eskuvopartydj.hu társ oldalát a Cegespartydj.hu-t, melyet azon ügyfeleink számára hoztunk létre, akik szolgáltatásainkat nem esküvőkön szeretnék igénybe venni, hanem falu napokon, céges rendezvényeken, kiállításokon és vásárokon.

Ezen a rendezvényen 200 kiállító és számos érdekes program fogadta vendégeket. Ruha és táncos bemutatók, zenekarok, és neves előadók szórakoztatták a vendégeket.

Nem csak kiállítóként voltunk jelen ezen a rendezvényen a Cegespartydj.hu első feladatai között volt ennek a rendezvénynek a technikai segítése, és hangosítása. 3 napon keresztül közel 30 előadóval és előadó csoporttal dolgoztunk együtt, hogy a kiállításra látogató közel 7000 vendégeknek élvezhető és jó minőségű szórakozást tudjunk biztosítani.

Cegespartydj.hu az Érdi Sportarénában

Érdi Nyitnikék kiállítás helyszíne

Eskuvopartydj.hu stand az érdi nyitnikék kiállítás

Eskuvopartydj.hu stand az érdi nyitnikék kiállítás

DSC_1819

Esküvopartydj.hu szinpadi hangosítása

Eskuvopartydj.hu csapata segítette a hangosítást